Afbeelding

Eetcafé De Deugniet en Standby thuiszorg winnen BOT 2014

Algemeen
BOXTEL - In een bomvol Podium Boxtel namen vanavond Eetcafé De Deugniet en Standby  thuiszorg de felbegeerde Boxtelse Ondernemers Trofee in ontvangst. De winnaars werden bekendgemaakt na de spannende finale van de zesde editie van dit succesvolle JCI (Juniorkamer) Dommelland initiatief.

Het thema dit jaar was ‘A Brand New Day’; welke ondernemer heeft met het oog op de toekomst zijn kansen benut, hierin durven investeren of het roer juist helemaal omgegooid? De jury, bestaande uit Jeroen Weijers van Van Oers Weijers Architecten, Jorrit van Eck van Rabobank Hart van de Meierij en de winnaars van twee jaar geleden Peter Verzijden van FMC Verzijden en Frank van Schaaijk van D&M Holland, had de zware taak de beste van zeven kandidaten te kiezen uit twee categorieën. In de categorie ‘minder dan tien medewerkers’ waren genomineerd Schoenmakerij Bas, Eetcafé De Deugniet, Brabants Centrum en Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL). Unilux, Innodak en Standby thuiszorg streden om de eer in de categorie ‘meer dan tien medewerkers’.
Het was een mooie avond met een prachtige openingsdans, geweldige optredens van Liempdse zangeres Tessa Berkelmans en komisch cabaret van Jeroens Clan. De avond werd vakkundig aan elkaar gepraat door Marieke Maas en de zaal, die tot de nok toe gevuld was, genoot van een sterke show vol enthousiasme, innovatie en humor.

Uit de krant