Taverbo 1 kampioen in de welpenklasse RBW

Algemeen
BOXTEL - Afgelopen zondag was de accommodatie van tafeltennisvereniging Taverbo het toneel van de beslissende derde ronde in de RBW-competitie. In deze competitie komen beginnende jeugdleden uit die klaargestoomd worden voor de regionale NTTB-competitie.

In de welpenklasse komt het eerste team van Taverbo uit en zij liet er geen twijfel over bestaan wat hun ambities waren. De twee wedstrijden die ze speelden werden beide met 5-0 gewonnen. In de eerste wedstrijd moest het team van Hooghei uit Vlijmen er aan geloven en in de tweede wedstrijd werd NTTV uit Nuland met dezelfde cijfers opzij gezet. Door dit resultaat werden Rick van de Schoot en Dries Driessens overtuigend kampioen met dertig punten.

In de junioren/aspirantenklasse kwamen het tweede en derde team in actie. Het tweede team was wat minder gelukkig dit weekend en verloor beide partijen met 5-0 maar in het klassement eindigden Niels Wesselink en Nienke Strik op een verdienstelijke vierde plaats. Het derde team deed het beter en wist achtereenvolgens overtuigend van NTTV en Hooghei te winnen met tweemaal 4-1. Hierdoor werd het team tweede met 16 punten en mogen Dani de Rooij en Remco Rooijakkers op 23 november hun prijs ophalen tijdens het afsluitende individuele toernooi.

Op 23 november volgt de laatste bijeenkomst, wederom in de zaal van Taverbo en komen alle spelers individueel tegen elkaar uit om te strijden om de hoogste eer en wordt het seizoen afgesloten.

Uit de krant