Afbeelding
Foto: Julie, Dave & Family/Flickr

Horeca Beurs Noord-Brabant

Algemeen

Horecaondernemers uit Boxtel en omstreken opgelet: op 10 en 11 september vindt in Autotron Rosmalen de Horeca Beurs Noord-Brabant weer plaats. Op deze regionale horecabeurs kunnen nationale en internationale exposanten en beursbezoekers elkaar ontmoeten en kennismaken met een breed scala aan food- en non-foodproducten. Ook kan er deelgenomen worden aan workshops en worden er verschillende demonstraties en presentaties gegeven. De entree is gratis, maar de beurs is wel alleen toegankelijk voor horecaondernemers.

Dé horecabeurs voor Noord-Brabant

Met de nominaties en uitreiking van de Boxtelse Ondernemers Trofee, heeft Boxtel eind dit jaar weer een interessant ondernemersevent. Maar er staat meer op de agenda voor ondernemers uit de regio, zoals de Horeca Beurs Noord-Brabant, dé horecabeurs voor horecaondernemers uit de regio. Na het wegvallen van de Horeca Vakbeurs Noord-Brabant in 2012, hebben drie groothandelaren hun krachten gebundeld en een eigen beurs georganiseerd. Net als voorgaande jaren wordt ook de vijfde editie van dit event gehouden in Autotron Rosmalen. De verscheidenheid aan stands en de Brabantse gezelligheid maken dit evenement voor iedere horecaondernemer het bezoeken waard.

Wie zijn er aanwezig

Natuurlijk kunnen tegenwoordig veel dingen online eenvoudig geregeld worden - zoals onder andere het boekhoudsysteem en het bestellen van non-foodproducten voor horeca en events bij bijvoorbeeld Saxoprint - maar voor het smeden van langdurige, open en eerlijke zakenrelaties met leveranciers gaat er niets boven persoonlijk contact. Een beurs als deze is dan ook de perfecte ontmoetingsplaats. De standhouders variëren van internationale giganten, zoals Coca Cola en Unilever, tot regionale spelers, zoals Veldt's pannenkoeken uit Schijndel, De Maro Banketbakkerij uit Berkel-Enschot en horecagroothandel Boekel AGF uit 's-Hertogenbosch. De Horeca Beurs Noord-Brabant geeft horecaondernemers de kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met deze exposanten.

Entree gratis

Toegangskaarten kunnen gratis via de website besteld worden. Hiervoor is het opgeven van een KvK- of verenigingsnummer verplicht, aangezien de beurs niet voor particulieren toegankelijk is. Tevens is ook het parkeren kosteloos. Op het evenement worden verschillende workshops gegeven en kunt u zich laten informeren tijdens diverse demonstraties en presentaties. Daarnaast kunnen bezoekers profiteren van aanbiedingen en acties die de exposanten speciaal voor deze gelegenheid beschikbaar stellen. Tijdens de Horeca Beurs Noord-Brabant worden zowel exposanten als bezoekers voorzien van een hapje en een drankje door een verzorgde catering. Aansluitend op de eerste beursdag op 10 september kan er genoten worden van een gezellig feest.

Wat en hoe

Wat? Horeca Beurs Noord-Brabant
Wanneer? 10 en 11 september 2018
Waar? Autotron Rosmalen
Meer informatie? Bezoek de website

Afbeelding
Column 9 uur geleden Column Nellie Timmermans - Hoe pijnlijk als je zo gekwetst wordt
Afbeelding
Algemeen 3 dec, 14:57 SP-fractieleider Eric van den Broek plots overleden
Afbeelding
Algemeen 2 dec, 11:15 Scouting Boxtel bezorgt kerstkaarten
Afbeelding
Algemeen 30 nov, 22:10 Bestelauto botst op aanhangwagen op de Prins Hendrikstraat
Afbeelding
Algemeen 30 nov, 16:37 Jonge Boxtelaren genieten van Sints Sportieve Spektakel
Afbeelding
Algemeen 30 nov, 10:18 Gildenbondsharmonie brengt Frankrijk naar Boxtel met najaarsgala Vive La France