Afbeelding

Gildenbondsharmonie presenteert weer muzikaal feestje met hits uit de Top 2000

Algemeen

Gildenbondsharmonie presenteert weer muzikaal  feestje met hits uit de Top 2000.
“Bonds Goes Pop 2” op 22 november in Tijberzaal van het Baanderherencollege.

Eind 2011 beleefde  het Bonds Goes Pop concept haar première in Sporthal de Dommel.  Die was ingericht als een sfeervolle concertzaal , voorzien van professioneel licht en geluid. Zo’n 700 bezoekers genoten voor de pauze van een  programma met licht klassiek waarbij een mooie ouverture en een suite van Shostakovitch met onder meer de bekende Second Waltz de hoogtepunten waren. 

Na de pauze werd een wervelende show gebracht waarbij onder meer musicalster  Marjolein Teepen werd begeleid in een keur van bekende pophits en musicalmelodieën. 

Op 22 november wordt dit muzikale feestje nog eens overgedaan. Niet met grote stersolist en niet in een grote hal maar met een drietal minder bekende maar uitstekende zangers in een sfeervol aangeklede Tijberzaal  van het Baanderherencollege.  Muriel van Eersel studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten in  Utrecht en is inmiddels professioneel aan de slag als zangeres en als vocal coach.  Lenneke van Uden uit Den Dungen zingt uit liefhebberij bij haar eigen band maar trad al meermaals succesvol op met de plaatselijke harmonie en Wouter van Aert is bij de concerten van de Gildenbondsharmonie inmiddels een graag gehoorde gastsolist.

Instrumentaal zal worden gesoleerd door euphoniumspeler Rodin Rosendahl in een  ouderwetse “Valse Brillante” van Herbert Clarke. Het programma voor de pauze zal verder bestaan uit de populaire ouverture Die Schone Galathee van Franz von Suppé, het speelse Awayday van Adam Gorb en een flitsende dans van Aram Khatchaturian.

Na de pauze schakelt de harmonie over naar het Thema top 2000. De solisten worden door het orkest en een combo begeleid in een zeer gevarieerd programma waarin vele hits elkaar zullen opvolgen.  Disco, Nederlandstalig, Golden Oldies: ze komen allemaal voorbij en natuurlijk zal het recente songfestivalsucces Calm After The Storm van The Common Linnets niet ontbreken.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en de kaartjes voor dit festijn zijn in de voorverkoop verkrijgbaar € 12,50 bij leden van de harmonie, bloemsierkunst Marimba,  Chiccadeau en via info@Gildenbonds.nl. Op de avond zelf kosten de kaartjes €15.

De kaartjes dienen tevens als consumptiebon voor de afterparty in het Baanderherencollege, waar Big Band Boxtel aansluitend aan Bonds Goes Pop 2 de sfeer er nog even lekker in gaat houden.

Uit de krant