Alzheimer Nederland haalt bijna 6.500 euro op in Boxtel en Liempde

Algemeen
BOXTEL - Tijdens de collecte van Alzheimer Nederland in Boxtel en Liempde van afgelopen week is bijna 6.500 euro opgehaald. Dit maakte de organisatie deze week bekend. Alzheimer Nederland wil graag alle collectanten en gevers hartelijk bedanken.

Alzheimer Nederland werkt al dertig jaar aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun omgeving. Door hulp en informatie te bieden en op te komen voor hun belangen. De stichting heeft 52 regionale afdelingen en organiseert door het hele land 220 Alzheimer Café’s. Daarnaast financiert Alzheimer Nederland wetenschappelijk onderzoek naar behandeling, preventie en genezing van dementie. De stichting is daarvoor volledig afhankelijk van particuliere giften, zoals die afgelopen week in Boxtel en Liempde werden opgehaald.

Mensen die interesse hebben om volgend jaar mee te helpen bij de collecte kunnen zich melden bij Hannie Rodenburg uit Liempde op nummer 631706 of Henny de Haan uit Boxtel op 675023 of via www.alzheimer-nederland.nl/collecte.

Uit de krant