Vrijwilligerssteunpunt Boxtel / Liempde / Lennisheuvel

Algemeen

BOXTEL - Elke maand lichten wij er een of meerdere vacatures uit. Voor deze maand is de keus gevallen op:
Het Vrijwilligerssteunpunt van ContourdeTwern in Boxtel is dringend op zoek naar vrijwilligers voor het inloopspreekuur van Bureau Sociaal Raadslieden op maandagochtend van 09.00 - 11.00 uur en dinsdag in de vroege avond van 17.00 – 19.00 uur. Van de kandidaten wordt verwacht dat zij enige kennis hebben van algemene wet- en regelgeving of zich daarin willen verdiepen. Naast het draaien van het spreekuur zijn zij een tweede dagdeel per week beschikbaar om dingen uit te werken.
  
Ook zoekt het steunpunt nog vrijwilligers om belastingformulieren voor cliënten van Bureau Sociaal Raadslieden in te vullen.


Het Vrijwilligerssteunpunt van ContourdeTwern in Boxtel is op zoek naar iemand die een of twee keer in de week ’s morgens drie cliënten met een beperking in hun rolstoel naar het dagcentrum van een zorginstelling wil rijden. De cliënten wonen in de directe nabijheid van het dagcentrum.

Verder zoekt het steunpunt vrijwilligers om de receptiebalie van MUBO te bemannen. De openingstijden zijn op zaterdag- en zondagmiddag.

Wil je meer weten over deze of andere vacatures of wil je een afspraak maken? Bel dan op maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur naar het Vrijwilligerssteunpunt, tel: 0411 – 655 899 of stuur een mail naar:
vwsboxtel@contourdetwern.nl.


Uit de krant