Afbeelding

Speciale openingsactie bij Carnavalsshop De Moos

Algemeen
BOXTEL - Er klonk afgelopen zaterdag al vrolijke carnavalsmuziek op de Markt in Boxtel, toen Carnavalsshop De Moos de deuren opende. Voor het derde jaar op rij verkoopt Mark van de Moosdijk, eigenaar van Café Markzicht hier alles op het gebied van carnaval. Dit jaar met een mooie openingsactie: op zaterdag 6 december krijgen klanten op vertoon van de DeMooiBoxtelKrant van 3 december een tweede carnavalskostuum gratis.

De Carnavalsshop is dit jaar niet te vinden in de Croonpassage maar in het pand Markt 25, waar voorheen Boekhandel Elckerlijc was gevestigd. Elke zaterdag kunnen feestgangers hier van 10.00 tot 17.00 uur terecht voor allerlei carnavalsspullen: van kostuums tot pruiken en van confetti tot gekleurde haarspray. Dat kan tot en met carnaval, dat officieel van start gaat op zondag 15 februari 2015. Mark van de Moosdijk heeft er ook deze keer zin in: “Het is gewoon erg leuk om te doen. Daarbij is er verder niets in Boxtel op dit gebied, dus ik voeg echt iets toe, al is dat tijdelijk. Carnavalsshop De Moos voorziet in een grote behoefte.”

Nieuwsgierig geworden? Ga vooral eens kijken op zaterdagen. Zeker aanstaande zaterdag voor de mooie openingsactie. En vergeet niet de krant mee te nemen!

Uit de krant