Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: 558d77
Foto: Sander van Kasteren

We Are Electric verlaat Liempde weer

Liempde - Het driedaagse festival We Are Electric zit er weer op. Het festival werd vrijdag, zaterdag en zondag gehouden. Maandagmiddag verlieten de laatste festivalgangers de campings en kon de opruimploeg het terrein op Landgoed Velder weer in de oude staat terugbrengen.

Hoewel het festival drukbezocht was en weekendtickets zelfs uitverkocht waren, was de festivalzondag duidelijk minder druk dan de zaterdag. Het publiek kon vrijdag genieten van onder meer De Jeugd Van Tegenwoordig en Justice. Zaterdag stonden Paul Kalkbrenner en The Prodigy op het festival.

Bezoekers die zondag speciaal voor de Zweedse dj Eric Prydz naar Liempde waren gekomen, werden op een vervelende verrassing getrakteerd: hij moest afzeggen wegens problemen met het vervoer. De Belgische act Lost Frequencies vulde zijn plaats in het programmaboekje op.

Dj Martin Garrix mocht het festival op de crash stage afsluiten. Hij deed dat met een spetterende show waarbij gele en rode vlammen zo nu en dan zijn spectaculaire show deden oplichten.

Het festival kon het afgelopen weekend rekenen op flink wat zon. Daarom werd bezoekers gewezen om zichzelf goed in te blijven smeren en vooral ook water te blijven drinken. Ook moesten vele campingbezoekers bij binnenkomst hun deodorantspray inleveren wegens het brandgevaar en werd hen opgeroepen extra alert te zijn op smeulende sigarettenpeuken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>