Afbeelding

Meisjes C Blox promoveren naar hoofdklasse

Algemeen
BOXTEL - Ook de laatste wedstrijd van Blox Meisjes C werd makkelijk met 4-0 gewonnen. Dit betekende dat dit team als tweede eindigde in de competitie en dat ze in de komende competitieronde in de hoofdklasse gaan spelen. Daarnaast werd het Meisjes C team aangenaam verrast door een spontaan initiatief van een ouder om het team van hun dochter te sponsoren. Denra Scooters uit Boxtel voorzag de meiden van een sportief jack.

Heren 1 verliest van VCH Schijndel
Het jonge herenteam van Blox moest aantreden tegen het team van Schijndel dat veel ervaring heeft. Het zou dan ook moeilijk worden om de nummer 2 van de competitie te verslaan. De start was goed, maar telkens als Blox wat dichterbij kwam gaven de gasten wat extra’s. de eerste set werd verloren met 20-25. De tweede en derde set werden kansloos verloren met 11-25 en 13-25. De kansen waren er in de vierde set Blox had steeds een voorsprong, maar met de stand 23-20 namen de gasten een time-out en kwamen daarna door tactisch spel terug en wonnen uiteindelijk met 23-25.

De komende weken ligt de volleybalcompetitie stil. Daarna zal Blox de competitie vervolgen in sporthal De Braken, omdat sporthal De Dommel sluit na 1 januari.

Uitslagen zaterdag 13 december:

Blox HS 1 VCH Schijndel H2 0-4
Blox MB1 VCH Schijndel MB1 2-3
Blox JB1 VC Fortutas JB1 0-4
Havoc / Unicum Blox JC1 1-3
Blox MC1 VCH Schijndel MC1 4-0

Uit de krant