Afbeelding

Zeer geslaagde kerstmarkt in centrum van Boxtel

Algemeen

BOXTEL - Het was gezellig druk in het centrum van Boxtel afgelopen zondag tijdens de kerstmarkt. Vanaf Expert in de Rechterstraat tot aan de Rabobank stonden overal kramen, chalets en verkoopkarren opgesteld. En ook in de Breukelsestraat was van alles te doen. Er was live-muziek, de kerstman deelde mandarijnen uit en op de Markt trok de nostalgische winterkermis veel bezoekers.

Bovenin het reuzenrad was het aardig koud, maar de kinderen kon de kou niet deren. Zij draaiden vele rondjes in deze en de andere zes kermisattracties. Ondertussen konden hun ouders buiten opwarmen bij kraampjes met Glühwein, soep en warme chocolademelk of in een van de gezellige cafés. Er werd veel gekeken en gewinkeld bij de meer dan zestig verkooppunten in de straten en bij de winkels, die vrijwel allemaal open waren op deze koopzondag. Muziek was er bij Grand Café Rembrandt, waar de Aggemarvanhuisaf Band optrad, Noottoestand speelde in kerstoutfit op verschillende locaties en het leerlingenorkest van de Gildenbonds Harmonie trad op in de gezellige Croonpassage. De zon scheen, de deelnemers en de bezoekers waren enthousiast en het was druk op straat, bij de horeca en in de winkels. Boxtel is een mooi evenement rijker met deze kerstmarkt en nostalgische winterkermis.

De kermis is nog te bezoeken tot woensdag 17 december, elke dag van 14.00 tot 21.00 uur. Kijk voor foto’s van de zondagmiddag in ons fotoboek, klik hier>>>.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant