Logo mooiboxtel.nl
Mike van den Biggelaar (l.) was de 'gelukkige vinder' van de twee tickets. Hier ontvangt hij de tickets uit handen van MooiBoxtel-redacteur Sander van Kasteren.   | Fotonummer: 90f1a2
Mike van den Biggelaar (l.) was de 'gelukkige vinder' van de twee tickets. Hier ontvangt hij de tickets uit handen van MooiBoxtel-redacteur Sander van Kasteren. (Foto: Mark van der Pol)
Evenementen nieuws

Mike van den Biggelaar wint 2 tickets voor WAE-zaterdag

Boxtel - En we dachten nog wel dat we het jullie zo moeilijk hadden gemaakt. Nog geen 8 minuten had Mike van den Biggelaar nodig om ons te vinden op het parkeerterrein van Classic Park bij de foodtruck van Deegeluk en daarmee twee zaterdagtickets voor het festival We Are Electric in ontvangst te nemen. Niet eens lang genoeg voor ons om de eerste hint weg te geven.

De spelregels waren simpel: degene die onze livestreamlocatie als eerste wist te vinden won twee vrijkaarten voor de zaterdagavond van het festival We Are Electric, dat 6, 7 en 8 juli op Landgoed Velder neerstrijkt. Mike vertelde dat hij lekker op de bank naar het WK voetbal lag te kijken en twijfelde of het om Classic Park ging. "Maar het was twee minuten rijden, dus ik besloot toch maar even te gaan kijken", verklaarde de winnaar die ons op zijn brommer als eerste wist te vinden.

Hieronder nog de hints die wij hadden gegeven als Mike er niet zo snel bij was geweest:

  • Daar waar de kip een ei heeft gelegd.
  • We zitten niet op Velder, maar wel in het buitengebied. Bovendien is het hier ook vaak druk, vooral in de weekenden.
  • Op deze locatie vind je soms grote financiële waarde, soms grote emotionele waarde.
  • Vanuit het dorpscentrum van Boxtel, Liempde en Lennisheuvel is deze locatie niet te bereiken zonder dat je een rivier oversteekt of de provincie verlaat.
  • Je vindt hier jong en oud, en dan hebben we het niet per se alleen over mensen.
  • Deze ribbelbus vind je terug op diverse festivals in de regio, waaronder op We Are Electric. Waar wij zitten voelt hij zich helemaal thuis.

Had jij ons met deze hints wel gevonden of wist jij waar wij zaten, maar was je niet in de gelegenheid om ons op te zoeken? Niet getreurd, want we geven zeer binnenkort ook nog twee tickets voor de zondag van het festival weg.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>