Afbeelding

Start van een vernieuwende workshop ‘Songwriting’ in Boxtel

Algemeen

BOXTEL - Op 4 maart  a.s. zal de Boxtelse zangeres en songwriter Marit van Gils starten met een workshop ‘Songwriting’. Marit is tweedejaars studente aan de Nederlandse Popacademie in Utrecht en is bekend van de Boxtelse band ‘Northern Lights’.

Omdat veel mensen de behoefte hebben om hun eigen woorden en muziek te schrijven, maar vaak niet weten hoe en waar te beginnen, krijgen ze met deze workshop nét dat steuntje in de rug dat ze nodig hebben.
In een traject van vijf workshops krijgen de deelnemers, met professionele begeleiding, de kans om hun eigen creativiteit om te zetten in complete nummers. Met z’n allen werken de deelnemers toe naar de eind show waarin iedereen zijn/haar eigen nummer ten tonele zal brengen voor een enthousiast publiek. De workshops en de eind show vinden plaats in jongerencentrum B-Town, Baroniestraat 20, 5281 JE Boxtel.

Data workshops: 04, 11, 18 en 25 maart en 01 april van19:00 – 22:00 uur. Datum eind show: 10 april.Voor meer informatie of inschrijvingen, mail naar: info@maritvangils.nl

Uit de krant