Afbeelding

BBF try out racketlon middag op 28 maart

Algemeen

BOXTEL - Zijn badmintonners de beste racketlonners? Deze vraag wordt beantwoord op 28 maart bij Sporthal de Braken in Boxtel. Samen met de Bossche Badminton Federatie waar 28 badmintonverenigingen bij aangesloten zijn, organiseert racketlon wereldtopper Eefje Henkelman deze kennismakingsmiddag.
Niet alleen leden van de BBF zijn welkom. Andere racketsportliefhebbers mogen ook deelnemen en op zaterdag 28 maart bewijzen dat zij het meest allround zijn.

De BBF wil de leden wel eens iets anders bieden. Als racketsportliefhebber wil je wel eens iets anders proberen. Daarom organiseren Racketlon Nederland en de BBF deze middag. 

Racketlon is dé meerkamp van tafeltennis, badminton, squash en tennis en wordt inmiddels in meer dan 42 landen gespeeld. Een wedstrijd tussen twee spelers bestaat uit één set (tot 21 punten) in alle vier de sporten. De speler die opgeteld de meeste punten maakt, is de winnaar.

Programma

Om 11.30 uur ontvangen Eefje Henkelman en de BBF de spelers bij Sporthal de Braken, De Braken 1a in Boxtel. Onder begeleiding van trainers maken de spelers kennis met de individuele sporten tafeltennis, badminton, squash en tennis. Vervolgens speelt iedereen een èchte racketlon wedstrijd. Na deze dag is iedereen klaar om mee te doen met het BBF Dunlop Racketlon toernooi op 6 september in Boxtel. Start met een voorsprong en doe mee op 28 maart.

Aanmelden

Meer informatie over deze middag en aanmelden kan t/m 25 maart 2015 via www.toernooi.nl  of www.racketlon.nl

Uit de krant