Afbeelding

Heliopolis voor tweede jaar op rij bekroond met Bezorgtopper

Algemeen
Boxtel - Voor het tweede jaar op rij is shoarma- en pizzariazaak Heliopolis bekroond met de ‘bezorgtopper’ van JustEat.nl, een van de grootste bestelsites voor eten in Nederland. Na een eervol certificaat in 2014 heeft het team van Heliopolis ook dit jaar weer een verdienstelijke 5,59 gemiddeld gehaald waar een maximale score van 6 mogelijk was.

Voor de bezorgtopper worden punten als bezorging, service, kwaliteit en prijs beoordeeld. De Boxtelse onderneming ontving dit jaar liefst negentig beoordelingen van klanten en is de enige van de zeven deelnemende Boxtelse horecazaken die de bezorgtopper weet binnen te halen.

Eigenaar Andro Said is blij met de waardering van zijn klanten: “We werken dag en nacht om onze klanten tevreden te houden. Iedereen in ons team doet er alles aan om een goede kwaliteit te bieden en op tijd te komen. Door onze succesformule wordt het steeds drukker. We zijn nu dan ook volop in voorbereiding om wat aanpassingen te verrichten waardoor we dadelijk nog sneller en professioneler worden.”

Op piekmomenten rijdt er een achttal auto’s in Boxtel rond om alle bestellingen op tijd bij de klanten te kunnen krijgen. De Boxtelse zaak scoort overigens ook landelijk prima. Van de ruim vierduizend deelnemende horecazaken weet Heliopolis zich knap in de top 25 te nestelen. Om de goede resultaten te vieren ontvangen alle studenten op vertoon van hun schoolpas tot eind juni een korting van 20% op hun bestelling. Deze actie geldt alleen voor afhalen en is niet geldig in combinatie met andere acties.

Uit de krant