Derde jeugdteam Taverbo/Sabo behoudt koppositie

Algemeen

Afgelopen zaterdag wist het derde jeugdteam van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo de koppositie te behouden door thuis met 7-3 te winnen van ODT uit Roosendaal. Hierdoor staan Rick van der Schoot, Lars Strik en Janno Vos twee punten los van de nummer twee op de ranglijst, Never Despair uit Den Bosch. Voor dit team staat er volgende week dan ook een spannende wedstrijd op het programma als ze in Den Bosch spelen tegen deze nummer twee.

Het eerste jeugdteam had het moeilijk tegen Stiphout. Michel van Dooren was tweemaal succesvol en wist samen met Axel Kuijs ook de punten van de dubbel in Boxtel te houden. Dani de Rooij kwam in zijn laatste wedstrijd goed terug van een 0-2 achterstand naar 2-2 maar wist ondanks zijn voorsprong in de vijfde game deze net niet om te zetten in winst waardoor de einduitslag 3-7 werd voor Stiphout.

Ook het tweede jeugdteam dat tegen de koploper, Irene uit Tilburg, speelde wist dit weekend niet tot winst te komen en moest eveneens met een 3-7 verlies genoegen nemen.

De uitslagen kun je lezen in DeMooiBoxtelKrant van 25 maart....

Uit de krant