Jeugdcompetitie Taverbo/SABO nadert ontknoping

Algemeen
Boxtel - Met nog twee wedstrijden te spelen in de voorjaarscompetitie heeft het derde jeugdteam van Taverbo/SABO het kampioenschap in zicht. Afgelopen zaterdag wonnen Rick van der Schoot, Lars Strik en Niels Wesseling in Dongen met 0-10 royaal van BSM. Hierdoor wisten ze hun voorsprong op Never Despair uit Den Bosch te behouden en staan ze met 61 punten uit acht wedstrijden nog steeds stevig op de eerste plaats van het klassement.

Succes was er ook voor het tweede jeugdteam dat in Sint Willebrord met 3-7 vrij makkelijk wist te winnen van The Back Hands. Lars de Laat en Sjoerd van Heerebeek waren niet te kloppen en wonnen al hun partijen. Remco Rooijakkers was eenmaal succesvol. Hierdoor staan de heren met 34 punten uit acht wedstrijden op een vierde plaats in de ranglijst.

Het eerste jeugdteam had het moeilijk tegen de nummer een in Geertruidenberg. Toch hebben ze een prima wedstrijd gespeeld tegen Smash waarbij ze hun partijen maar nipt afgaven. Alleen Axel Kuijs wist zijn wedrijd in winst om te zetten.

Uit de krant