Eerste nederlaag sinds anderhalf jaar voor Ducks

Algemeen

BOXTEL - De senioren van Ducks speelden in Oisterwijk samen met Oysters om het kampioenschap van Nederland. In toernooi werd er door de zes kampioenen gestreden om de titel. Tegenstanders Rams Apeldoorn, Feanster Heerenveen, Rotterdam en Ascrum Amsterdam werden aan de zegekar gebonden.
De finale ging tegen Castricum, dit team was met een busvol spelers serieus van plan om de cup mee te nemen. Dit ging ook lukken, ze waren een maatje te groot voor Ducks/Oysters.  Eindstand  26 -7 voor Castricum, voor Ducks/Oysters resteerde de 2de plaats. Dit was de eerste nederlaag sinds anderhalf jaar.

Komende zaterdag wordt het benjamin (9 -10 jarige) kampioenschap van Zuid Nederland in Boxtel gehouden. Het zogenaamde Zeebratoernooi. Er nemen 12 teams deel.  Om 16.00 is er de kick off van een Colts/Senioren Ducksteam tegen het Engelse Wellington RFC.  Zaterdagmiddag staat Rugby Ducks ook op de sportmarkt in sporthal De Braken.  Zeker geschikt voor kennismaking van de kleine jeugd met rugby. Komende dinsdag om 18.30 vriendjestraining voor ieder tot 12 jaar.

Uit de krant