Nominaties voor Boxtelse sportvrijwilliger bekend

Algemeen
Boxtel - Tijdens het Boxtelse Sportgala op zaterdag 27 juni in het Jacob Roelandslyceum, wordt onder anderen de sportvrijwilliger van het jaar gekozen. Inmiddels zijn de drie genomineerden hiervoor door de Boxtelse Sportraad gekozen. Hierbij worden zij aan het publiek voorgesteld. Lezers kunnen op hun favoriet stemmen via de Facebookpagina ‘Boxtelse Sportraad’ of hun keuze mailen naar e.j.d.peeters@home.nl.

Stanley Portier, Taekwondo School Dekker Boxtel
‘De eeuwige vrijwilliger’, zo wordt Stanley Portier omschreven. Hij is nu drie jaar vice-voorzitter en is ook zeven jaar penningmeester geweest. Daarnaast is niets hem teveel en zet Stanley zich al jarenlang belangeloos in bij alle activiteiten, bijvoorbeeld het kamp. Wanneer de vereniging op toernooi gaat, fungeert hij altijd als scheidsrechter.

Adrie van Abeelen, voetbalvereniging DVG Liempde
‘De vraagbaak binnen DVG’, is zijn eretitel. Vanwege zijn jarenlange bestuursfuncties als secretaris en wedstrijdsecretaris weten de leden Adrie van Abeelen goed te vinden. Ook is hij voorzitter van activiteitencommissie en draait Adrie mee in de kantinediensten. Bij de seniorenteams is hij eveneens actief als scheidsrechter.

Niall Carroll, Rugbyclub Ducks Boxtel
‘Een topper’, noemen ze Niall Carroll bij Ducks. De betrokken clubman van Ierse komaf is begeleider van een jeugdteam, bestuurslid en schrijver van nieuwsbrieven. Daarnaast is Niall verantwoordelijk voor de grote sportevenementen die de club organiseert. Hij heeft de jeugdafdeling nieuwe energie én groei gegeven.

Uit de krant