PLEIN2 en Jack Leijten ‘wielerterras van Boxtel’

Algemeen

Boxtel - Zondagmiddag 21 juni passeert de Ster ZLM Toer maar liefst vier keer het terras van PLEIN2 en daarom noemt het restaurant aan het Stationsplein zich met trots voor één middag in het jaar ‘wielerterras van Boxtel’.

De fietsspecialisten van Jack Leijten BIKE TOTAAL zullen zich presenteren met sportieve aanbiedingen en noviteiten. Maar ook met een heuse pitstop waar de enthousiaste racefietser en ATB-liefhebber zijn of haar fiets gratis kan laten afstellen. Het is ook belangrijk dat de fietser in een goede houding op de fiets zit bijvoorbeeld of dat de remmen nog goed staan afgesteld. En zijn de banden wel op de juiste spanning? Ze kijken het allemaal graag gratis voor je na.

Ook zijn er sportieve aanbiedingen in onder andere fietskleding en helmen. Na afloop krijg je een waardebon met een fikse korting voor een onderhoudsbeurt voor je fiets in oktober, zodat deze met een goed gevoel de winter in kan. En daarnaast verblijden zij je dan ook nog met een aantal leuke presentjes (zolang de voorraad strekt).

Dit alles bij elkaar verdient het dat PLEIN2 zich samen met Jack Leijten BIKE TOTAAL eenmaal per jaar uitroept tot ‘wielerterras van Boxtel’.

De richttijden voor het passeren van het Stationsplein zijn:
1e 13:42 uur
2e 14:22 uur
3e 14:49 uur
4e 15:17 uur

Uit de krant