Afbeelding

DurpsscootersLiempde toert door Brabant

Algemeen

Liempde - Wat vorig jaar begon als een geintje is inmiddels een serieuze zaak geworden. Onlangs richtte Ton van Alphen van D’n Durpsherberg samen met enkele fanatiekelingen de DSL op, de DurpsScootersLiempde. De club gaat met regelmaat een dagje op de scooter toeren door het Brabantse land.

“We willen op woensdag en op zondag gaan rijden. Op woensdag vertrekken we om 18.30 en op zondag om 10.00 ‘s morgens”, aldus Ton van Alphen. Vandaag, woensdag 15 juli, toert de club voor het eerst samen. Volgende week wordt er eveneens een tocht gereden en daarna staan er nog twee ritten gepland op zondag 30 augustus en woensdag 16 september. De club vertrekt vanaf café de Durpsherberg aan de Dorpsstraat 6 in Liempde. Lidmaatschap kost 15 euro per jaar, maar iedereen die het leuk lijkt kan een keer gratis meerijden om te kijken of hij lid wil worden.

De club heeft inmiddels ook twee data gereserveerd voor een rit met aansluitend een barbecue: op dinsdag 21 juli en dinsdag 25 augustus. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor opgeven via durps6@icloud.com.

Uit de krant