Afbeelding

Circus Freiwald trakteert Boxtel op nieuw programma

Algemeen

Boxtel - Langs de Schijndelsedijk heeft Circus Freiwald zijn tenten opgezet voor vier dagen lang topamusement voor jong en oud. Vanaf morgen, donderdag 27 augustus zal het circus het publiek vermaken met zijn nieuwe programma ‘Buba!’. Het programma dat vernoemd is naar de olifant van de Duitse circusfamilie, zal vijf keer in Boxtel worden opgevoerd, met de laatste show op zondagmiddag.

Spreekstalmeester Natasha Freiwald presenteert het meer dan twee uur durende programma vol acts, die worden opgevoerd in samenwerking tussen mens en dier. Naast de prijswinnende act met de wereldberoemde olifant zijn er ook zebra’s, geiten, varkens en kamelen te zien. Natuurlijk zal ook clown Jeffrey niet ontbreken, die als Chef Rie de hele tent zal laten genieten van de manier waarop hij zijn Italiaanse spaghetti klaarmaakt. Acrobatiek-liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de shows van Center Unicycle en zeker ook de Spaanse Dressuur waarin dochter, moeder en grootmoeder van deze unieke circusfamilie schitteren. Meer informatie over de voorstelling vind je op www.circus-freiwald.nl.

De première van Buba! in Boxtel vindt morgen plaats, op donderdag 27 augustus om 19.00 uur. De overige voorstellingen zijn op vrijdag om 17.00 uur, op zaterdag om 15.00 en 19.00 uur en de finale is op zondag 30 augustus om 14.00 uur. Kaarten kosten tussen de 12 en 22 euro en zijn tussen 10.00 en 12.00 uur te bestellen via telefoonnummer 06-42029659.

Win kaarten
DeMooiBoxtelKrant geeft 20 keer 2 kaarten voor Circus Freiwald weg. Wat moet je doen om hierop kans te maken? Mail de naam van de olifant van het circus naar redactie@demooiboxtelkrant.nl en vermeld daarbij je naam en telefoonnummer. De eerste twintig juiste inzendingen ontvangen twee kaartjes voor het circus.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant