LSV pakt eerste punt in nieuwe competitie

Algemeen

Lennisheuvel - LSV wachtte een zware wedstrijd bij de start van de competitie, de tegenstander won alle duels in de KNVB-beker de afgelopen weken en was vorig seizoen een van de sterke ploegen in de competitie. De bezoekers uit Elsendorp begonnen ook voortvarend en LSV moest alle zeilen bijzetten om het hoge tempo te kunnen volgen.

In de 30e minuut kwamen de Lennisheuvelnaren goed weg toen Dave Bouw uit kansrijke positie tegen de lat knalde. Toch was het dezelfde speler die voor 0-1 zorgde na een goede aanval over de linkerflank. Even leek het er op dat de gasten verder uit zouden lopen, maar met veel inzet wist LSV de schade tot de rust beperkt te houden.

Na de thee verdween het overwicht van Elsendorp en kwam LSV meer in de wedstrijd. In de 60 minuut maakte Gabri Aschaw handig gebruik van een misverstand in de defensie en bracht de ploegen weer in evenwicht. Naarmate het einde van de wedstrijd naderde steeg de spanning en het was duidelijk dat beide ploegen in ieder geval niet wilden verliezen. Met veel inzet, maar ook erg sportief, werd gestreden om elke meter. Beide ploegen waren dan ook uitermate tevreden toen het laatste fluitsignaal klonk.