Afbeelding

Boxtel Oost Dag staat bol van de activiteiten

Algemeen

Boxtel - De jaarlijkse Boxtel Oost Dag kon zondag 27 september weer op veel belangstelling rekenen. De dag, die speciaal in het leven is geroepen voor inwoners van de wijk Boxtel Oost, werd dit jaar voor de vijfde keer gehouden. Van 11.00 tot 16.00 uur was er van alles te doen op en rond de straten bij gemeenschapshuis De Rots tot en met Winkelcentrum Oosterhof.

Er stonden meer dan zestig kramen in de Nieuwe Nieuwstraat en de Beneluxlaan. Zoals ieder jaar werden ook diverse demonstraties gegeven door onder andere turnvereniging Tabitta, WensAmbulance, het Rode Kruis, de Reddingsbrigade Boxtel, Demmo streetdance, Voedselbank Boxtel, gemeente Boxtel en de politie. In de trailer langs de Beneluxlaan verzorgde Tim Schalkx een optreden.

Ook Gemeenschapshuis De Rots deed weer volop mee met de Boxtel Oost Dag. Daar waren workshops voor kinderen, een dubbeltjesmarkt en konden de kinderen zich laten schminken. Er was live muziek van zanger/gitarist Dennis Wels en ook buiten was op diverse plaatsen live muziek te horen.

Dubbeldekker ‘Red Lady’ vervoerde mensen door de wijk Oost. De meer traditioneel ingestelde bezoekers kozen voor een ritje met paard en wagen rond De Rots.

Met het mooie weer waren het aanwezige terrasjes, met bijbehorende tap, natuurlijk onontbeerlijk. Velen genoten dan ook van een drankje in de zon, of van een frietje bij het Lambertje en allerlei ander lekkers dat bij verschillende kramen te verkrijgen was. De kinderen vermaakten zich opperbest met de draaimolen, het voetbalparcours en de brandweerdisco.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant