Afbeelding

CV Gin Verstand viert elfjarig bestaan

Algemeen

Boxtel - Voor wie komend weekend geen zin heeft in een van de vele halloweenparty’s, is er zaterdag 31 oktober een carnavalsfeest bij Café D’n Hendrik. Het feest wordt gehouden ter ere van het elfjarig bestaan van CV Gin Verstand. De carnavalsvereniging won afgelopen carnaval de eerste prijs met hun praalwagen, die een wasstraat voor bejaarden uitbeeldde.

“We zijn een carnavalsclub met jongeren die van een feestje houden en het elfjarig bestaan moet natuurlijk gevierd worden”, vertelt lid Femke Boeren enthousiast. Op het feest treden onder andere Tim Schalckx en Dj Servé op. “Het zou bovendien leuk zijn als mensen verkleed komen!”, vervolgt Boeren.

De club is - zo rond het begin van de bouwperiode - nog op zoek naar een loods. “Anders kunnen we dit jaar geen grote carnavalswagen bouwen”, vervolgt Boeren. “Vanwege ons jubileum zouden we echt willen knallen dit jaar. Maar als je geen bouwplek hebt, dan wordt dat wel lastig.” Toch zit de club niet bij de pakken neer. “We kunnen eventueel nog wel een kleine wagen bouwen, op een aanhangwagen bijvoorbeeld.” Toch zijn aanbiedingen van een loods meer dan welkom.

Het feest is gratis toegankelijk voor iedereen vanaf 20.30 uur, D’n Hendrik, Markt 24, Boxtel. “En we gaan door tot in de kleine uurtjes”, voegt Boeren daar aan toe.

Uit de krant