Shauny
Shauny

Dommelland Live

Algemeen

In ons live TV magazine van dinsdag 10 november schenken we uiteraard aandacht aan de intocht van Sinterklaas in Boxtel.

Dit jaar ziet de intocht er wat anders uit dan de voorgaande jaren. Wim Ketelaars van de stichting “Boxtel Vooruit” komt hierover vertellen. Ook zijn dochter Hanneke Ketelaars neemt plaats op de bank. Zij verzorgt de communicatie van het project “Stapel op Sint”. En deze naam herkent u wellicht van de door omroep Dommelland gemaakte televisieserie die vanaf dinsdag wordt uitgezonden en waarbij we drie kinderen volgen die een logeerplaats voor de Sint in de gemeente Boxtel zoeken.

**

De 24 jarige Boxtelse Shauny Bult is geëindigd in de top 20 van de missverkiezing “Miss Grand International” die vorige maand is gehouden in Thailand. Wat moet je er voor doen ( of laten) om dit te bereiken? Hoe gaat zo’n missverkiezing nu precies in zijn werk? Hoe combineert deze schone het leven als een Miss met haar studie vastgoed en bouwkunde? Wij vragen het haar!

**
Ad van den Brand schuift aan om te komen vertellen over een nieuwe stichting die op 30 november officieel wordt opgericht. De Stichting “Ouderen in Regie Boxtel” is een Burgerinitiatief van senioren die zich bezig houdt met Wonen, Welzijn en Zorg door senioren waarbij de senior zelf zoveel mogelijk de Eigen Regie houdt. Een actueel thema waarvan wij voor de kijker graag meer willen weten.

**
Voor alle carnavalsliefhebbers is de magische datum de 11e van de 11e alweer het sein dat carnaval niet lang meer op zich laat wachten. In de studio hebben wij de artiesten Rooie Rico, zanger van het carnavalsnummer “Bier” en Alberto, zanger van DE carnavalshit van 2015 “Onno, mag ik je toyboy zijn?” Ze komen bij ons vertellen over carnaval 2015, maar natuurlijk ook over carnaval 2016! Wat gaan zij ons brengen?

Dinsdag 10 november in DOMMELLAND LIVE van 20.30-21.30 uur

Uiteraard is er ook weer een live artiest!

Presentatie: Geert Hoes

Kanaal 47 Ziggo

20.30-21.30 uur

Omroep Dommelland

www.omroepdommelland.nl

Alberto

Uit de krant