Afbeelding

Dré Hazes zet de Markt op zijn kop

Algemeen

Boxtel - Met ‘Sneeuwball’ werd zaterdagavond de aftrap van twee dagen kerstactiviteiten in het centrum van Boxtel gegeven. Op de markt was een enorme skihut verrezen waar een kleine vierhonderd feestvierders vanaf 18.00 uur compleet uit hun dak gingen. Hoogtepunt van de avond was het optreden van Dré Hazes junior. Toen hij aantrad, barstte de skihut werkelijk uit haar voegen. Iedereen probeerde een glimp van de bekende zanger op te vangen en een selfie te maken met de zanger, die op de achtergrond op het podium stond.

Zondagmiddag zijn veel winkels in het centrum eveneens geopend en kunnen bezoekers van de kerstfair hun laatste inkopen voor de kerst doen. In de centrumstraten staan tientallen kraampjes opgesteld waar ondernemers of organisaties allerlei aanbiedingen voor de bezoeker hebben of zichzelf presenteren. Op het marktplein knappert een heerlijk kampvuurtje en natuurlijk wordt er voor de inwendige mens ook goed gezorgd.

De kleinsten kunnen de Kerstman tegen het lijf lopen of op de foto gaan met Elsa, prinses uit de immens populaire Disneyfilm Frozen. Zij is vandaag in het Boxtelse centrum voor een meet & greet. De sfeer zal ongetwijfeld ontzettend gezellig zijn in het dorp, hier zullen de verschillende muziekgroepen die zondagmiddag te horen zijn zeker voor zorgen.

Kijk voor meer foto’s van ‘Sneeuwball’ op de Facebookpagina van Mooiboxtel.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant