Afbeelding

Elfde editie van ComRock rockt

Algemeen

Boxtel - Naast vele activiteiten met kerstmuziek, konden ook liefhebbers van het wat ruigere muziekgenre hun hart afgelopen weekend weer ophalen. Zaterdagavond was de Comsche Hoeve het decor van een drukke en spetterende editie van Comrock.

De band ‘Buckshot’ begon met een wervelende Queen-tribute, waarbij vooral de stem van zanger Giel van der Heiden in positieve zin opviel. Daarna was de beurt aan ‘Premium’, dat als vertrouwd een strak optreden neerzette, gestoeld op grunge en het stevigere rockwerk. De muzikanten van ‘Nailhead’ mochten op hun beurt stevig rocken. De avond werd afgesloten met de coverband ‘Ever since Lucy’, die een gevarieerd repertoire ten gehore bracht dat nummers uit het hippietijdperk tot hedendaagse rock omvat.

“Deze Comrock was prima geslaagd!”, blikt mede-organisator Charles van Liempd terug op het gratis muziekfeest. Hij organiseert dit evenement nu voor de derde keer samen met Henny van den Boom. Het was de elfde editie van Comrock, dat in 2010 het licht zag en toen nog werd georganiseerd door de inmiddels overleden Bert van Gils.

Afbeelding

Uit de krant