Afbeelding

Open Tennisdag op ltv De Merletten

Algemeen

Boxtel - Op zondag 21 februari organiseert tennisvereniging LTV De Merletten een Open Tennisdag. Op deze dag kan jong en oud kennismaken met de tennissport op de Merletten-banen in Sportpark Molenwijk. Deelname is gratis.

De Open Tennisdag staat in het teken van kennismaken, leren en fun. “Tennisvereniging De Merletten is voor iedereen, dus iedereen mag meedoen: jong, oud, tennisser en niet-tennissers. We maken een indeling op leeftijd en niveau”, aldus voorzitter Vincent Verhoef.

De seniorenclinic vindt plaats van 11.00 tot 13.30 uur. De jeugdclinic is van 13.30 tot 15.30 uur. Na de seniorenclinic is er een lunch en tennisquiz. Er zijn rackets beschikbaar voor deelnemers die voor het eerst tennissen.

Aantrekkelijke korting
Mensen die tijdens de Open Tennisdag lid worden, ontvangen een aantrekkelijke korting op het lidmaatschap van 2016. Als lid kun je niet alleen onbeperkt tennissen, maar ook deelnemen aan tal van activiteiten die het hele jaar door georganiseerd worden. “Onze leden hoeven zich niet te vervelen. Alleen al de komende vier weken organiseren we een darttoernooi, après ski toernooi, bridgedrive en husseltoernooi voor de jeugd”, aldus Verhoef.

Schrijf je in voor de Open Tennisdag via: www.ltvdemerletten.nl.

Afbeelding

Uit de krant