Afbeelding

Stem op Stichting Dommelbimd voor donatie ING Nederland Fonds

Algemeen

Boxtel - Door stemmen die kunnen worden uitgebracht op www.ing.nl/stemnederlandvooruit kan Stichting Dommelbimd een mooie donatie van het ING Nederland Fonds ontvangen. Een minimum bedrag van 1.000 euro komt sowieso beschikbaar voor de stichting, maar dat bedrag kan nog verder oplopen wanneer Dommelbimd genoeg stemmen krijgt.

De stichting, die zorg draagt voor het behoud en de ontwikkeling van het gelijknamige natuurgebied in Boxtel, is een van de vijf genomineerde goede doelen uit de regio. Tot en met 11 maart kan gestemd worden welke van deze vijf verenigingen en stichtingen het maximale bedrag van 5.000 euro zou moeten ontvangen.

Ook als Stichting Dommelbimd als laatste eindigt, krijgt deze nog altijd 1.000 euro. De stichting hoopt uiteraard op een hoger bedrag, waarmee een maaimachine kan worden aangeschaft om de laaggelegen hooilanden in het gebied bij te houden. Zo wordt de biodiversiteit in het gebied verhoogd, waardoor er meer bloemen, vlinders en libellen komen. Ook wordt een gedeelte vrijgemaakt om het laarzenpad begaanbaar te houden, zodat wandelaars gemakkelijker van het gebied kunnen genieten.

Wil je stemmen op de stichting Dommelbimd, dan kan dat tot 11 maart via www.ing.nl/stemnederlandvooruit/. Als je daar op de stichting stemt krijg je een e-mail waarmee je je stem definitief maakt. Per e-mailadres kan maar een keer worden gestemd. De uitslag van de stemming wordt op zaterdag 19 maart bekendgemaakt.

Uit de krant