Logo mooiboxtel.nl
De medewerkers van Corfu, met eigenaar Peter Devetzis als tweede van links, met de onlangs ontvangen titel. (Foto: Grieks Restaurant Corfu)   | Fotonummer: 73f23f
De medewerkers van Corfu, met eigenaar Peter Devetzis als tweede van links, met de onlangs ontvangen titel. (Foto: Grieks Restaurant Corfu) (Foto: Grieks Restaurant Corfu)
Bedrijfs nieuws

Corfu wint titel leukste restaurant van Boxtel

Boxtel - Voor de tweede keer op rij heeft Grieks Restaurant Corfu de titel 'Het leukste restaurant van Boxtel' gewonnen. Naast deze prijs ontving eigenaar Peter Devetzis de afgelopen week in Gorinchem ook de Gold Award, voor restaurants die een gemiddelde klantbeoordeling van 9 of hoger hebben.

Trots deelde Devetzis het nieuws op Facebook. Sinds het behalen van de titel vorig jaar, toen hij naar eigen zeggen geen inspanning deed om gasten op hem te laten stemmen, spant hij zich wél in om zo veel mogelijk stemmen voor zijn restaurant te verzamelen. 217 mensen namen de moeite een beoordeling te geven. Dit leidde uiteindelijk tot de titel.

Volgens Devetzis begint de verkiezing steeds meer te leven in Boxtel. Dat blijkt in ieder geval uit het aantal stemmen dat hij binnensleepte, want waar het afgelopen jaar nog 160 mensen stemden, waren dat er dit jaar dus 217. Corfu gaat er niet alleen in kwantiteit op vooruit, zo leert een blik op de uitslag van vorig jaar, maar ook in kwaliteit. Was de gemiddelde beoordeling vorig jaar nog 9,34, dit jaar bedraagt die 9,65.

Om de hoge cijfers vast te houden gaat Corfu het komende jaar extra aandacht vragen voor alle gezonde rechten die op de kaart staan. Mede-eigenaresse Ingrid Devetzis geeft aan dat veel mensen nog steeds aan gerechten met overmatig veel vlees denken bij een Grieks restaurant, "maar we zijn enorm bezig met gezond eten. Bijna alles op onze kaart is bijvoorbeeld glutenvrij!"

Om alle gasten die op Corfu gestemd hebben te bedanken, komt het restaurant nog met een speciale actie. Hoe die er precies uit gaat zien is nog een verrassing.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>