Logo mooiboxtel.nl
Wethouder Eric van den Broek opent de nieuwe SNS Winkel. (Foto: Jeroen Kleiweg)   | Fotonummer: 5a914e
Wethouder Eric van den Broek opent de nieuwe SNS Winkel. (Foto: Jeroen Kleiweg) (Foto: Jeroen Kleiweg)
Bedrijfs nieuws

SNS Winkel opent deuren in Boxtel

Boxtel - Sinds zaterdag is Boxtel een bank rijker: SNS opende die dag een zogeheten SNS Winkel aan de Rechterstraat 24. In deze winkel kunnen klanten van de bank terecht voor hun dagelijkse bankzaken, zoals het afsluiten van een betaal- of spaarrekening, hypotheek of verzekering. Maar ook voor advies op maat.

De opening volgde daags na de aankondiging van het vertrek van ING uit onze gemeente (zie pagina 1). SNS opent door het hele land steeds meer winkels, daar waar andere banken juist centraliseren. Jeroen Kleiweg en Chi-Ming Chan zijn de ondernemers achter de nieuwe SNS Winkel. Kleiweg heeft zelf al ruime ervaring met een SNS Winkel in Oisterwijk. Nu komt daar dus het filiaal in Boxtel bij, waarvan Chan het gezicht wordt.

In de winkels kunnen bankzaken voor particuliere klanten, ZZP'ers en midden- en kleinbedrijf geregeld worden. Daarin verschilt het aanbod wezenlijk van dat van servicepunten van andere banken. Kleiweg: "Daar waar klanten vragen hebben moet je ze in de ogen kunnen kijken."

In de zoektocht naar een geschikte locatie bracht Kleiweg, samen met de medewerkers uit Oisterwijk een bezoek aan Boxtel. Op de shortlist stonden vijf panden, maar Rechterstraat 24 bleek unaniem de beste keuze te zijn.

Vanaf de opening, zaterdag verricht door wethouder Eric van den Broek, loopt het al storm. Volgens Kleiweg is dit ook een gevolg van de aankondiging van ING dat hun bankkantoor, amper honderd meter verderop, verdwijnt. In die zin roeit SNS echt tegen de stroom in, maar Kleiweg is ervan overtuigd dat er écht vraag is naar fysieke bankkantoren, met name in dorpen.

Kleiweg: "Onze klanten kunnen in de winkel vragen stellen over al onze financiële diensten. Ook kan er vanzelfsprekend een betaal- of spaarrekening of verzekering worden aangevraagd. En natuurlijk kun je bij ons terecht voor een hypotheekadvies en kan een hypotheek worden afgesloten. Wij bieden keuze uit zeven verschillende geldverstrekkers." Verder biedt de bank op afspraak thuisgesprekken aan voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn.

Naast bankzaken worden in de winkel ook workshops over online bankieren gegeven. "Wat klanten zelf kunnen doen via internet, moeten ze vooral zelf doen, waar ze advies nodig hebben, daar zijn de SNS Winkels voor. Op die manier houden we de kosten laag en dat zie je terug in onze spaarrentes", geeft Kleiweg aan.

De SNS Winkel in Boxtel is geopend tijdens winkeltijden, dus ook op koopavonden en op zaterdag.


Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>