Spinningmarathon brengt bijna 6000 euro op

Algemeen

Boxtel - De 24 uurs spinningmarathon bij Café Het Geveltje heeft 5892,14 euro opgeleverd. Dit betekent dat Stichting Kinderen van de Voedselbank en het Ronald McDonald Huis ieder 2946,07 euro mogen bijschrijven op hun rekening.

Rond 16.00 uur mochten Hennie van de Haar en zijn vrouw Hennie namens Kinderen van de Voedselbank en Frans Kuhlmann namens het Ronald McDonald Huis in Veldhoven de cheques in ontvangst nemen. Eigenaresse van Het Geveltje en initiatiefneemster Nan de Lange zegt blij te zijn met de opbrengst. “En het was gewoon een superleuk weekend. Een heel apart sfeertje altijd.” Eigenaar Joop fietste in twee etappes van 6 uur mee in de marathon, terwijl Nan achter de bar stond.

Deelneemster van het eerste uur Inge Schellekens-Brands is zichtbaar opgelucht als de klok 16.00 uur slaat en haar race erop zit. “Het voelt allemaal een beetje stram”, zegt ze na afloop. Wel is ze ‘superblij’ met de opbrengst. Man Henri moest helaas na zes uur fietsen opgeven. Daar baalt hij van, zegt hij. “Maar je moet ook aan je gezondheid denken.”

Uit de krant