Afbeelding

5 kampioenen voor J.C. Liempde tijdens Brabant Cup Oisterwijk

Sport

Liempde - Judo Club Liempde kwam 4-6-2016 met 18 judoka’s uit in de laatste competitie ronde van de Brabant Cup in sporthal De Leye te Oisterwijk. Alle judoka’s hebben flink gestreden voor hun medailles. Dit was tevens de het moment dat de einduitslag bekend is gemaakt.Alle judoka’s kunnen punten behalen waarmee ze een plaats in het eind klassement veroveren. Afhankelijk van het aantal punten komt men in aanmerking voor een 1e, 2e of 3e plaats.

Keira Kreijveld, Cas de Wit, Job Putmans, Faye Goossens, Xander Kreeft behaalde tijdens deze dag verdiend de 1ste plaats

Bas Daverveld, Mike van der Mijden, Anouk van der Mijden, Gijs de Wit werden 2de , Xavi van Weert, Kris Dolman, Mats Canters, Migus Ribeiro, behaalde de 3de plaats. Met name Bas heeft afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt. Deze judoka is namelijk dit seizoen pas gestart met deelname aan toernooien en heeft toch laten zien dat hij steeds dichter in de buurt komt van het niveau van de ervaren wedstrijdjudoka’s.

En Joost van der Linden, Kasandra Wagenaars, Luc de laat, Lola Canters, Mees Koster de 4de plaats.

Na de wedstrijden van in totaal 6 competitie dagen werd ook de algemeen klassement bekent gemaakt. Alle Liempdse judoka’s haebben genoeg punten verzameld om met een mooie 2de plaats te eindigen. Hiervoor mochten ze dan ook vol trost met een grote beker mee naar huis.

Tekst: Bas Raaimakers