The Explosion Rockets
The Explosion Rockets

Back to the golden years met The Explosion Rockets

Algemeen

BOXTEL - Het begint een ware traditie te worden; back to the fities and sixties met The Explosion Rockets in de prachtige fiftieszaal van partycenter Denziz aan de Stationsstraat 71 te Boxtel. Elk optreden tot nu toe in Denziz was goed voor een volle zaal. Reden genoeg voor Cees Veenstra van Denziz om de Boxtelse band dit jaar niet 2 keer, maar 3 keer te laten optreden. Na 31 januari j.l. staat zaterdagavond 2 juli en zaterdagavond 2 oktober op de agenda.

De band is zeer succesvol. Zo moeten zij begin augustus het podium delen bij Dicky’s Woodstock Festival in Steenwijkerwold met o.a. Miss Montreal, Golden Earring en Status Quo en spelen zij in oktober weer in Luxemburg.

Het is bijna altijd voor een volle zaal en super gezellig met “the most famous Rock And Roll Band in the country”, een titel waarmee The Explosion Rockets vaak worden omschreven in de media. Wie van authentieke muziek houdt uit de Top 100 van midden jaren ‘50 en begin jaren ‘60 én een spetterende show wil zien, kan zijn hartje ophalen bij deze rock and roll band. Al meer dan 30 jaar staat de band vrijwel iedere week op het podium om een klasse-show neer te zetten. Hun opzwepende performance wordt gebracht met een flinke dosis humor en vakmanschap en, het belangrijkste, met vrijwel alle grote hits van o.a. legendes als Elvis Presley, Cliff Richard, Ricky Nelson en The Shadows.
Een avond Explosion Rockets is een avond vol herkenbaarheid en nostalgie. Zij brengen de bekende hits in dezelfde sound als de originele versies. Het vakmanschap wordt niet alleen in Nederland en België gewaardeerd en opgemerkt. Zo traden de Rockets op met de beroemde Elvis-gitarist James Burton en Elvis’ achtergrondkoor ‘The Sweet Inspirations’ , met Chris Montez
( bekend van o.a. de hit ‘Let’s Dance’), The Blue Diamonds, en werden ze zelfs gevraagd om het voorprogramma te verzorgen van ‘de enige echte Killer’ Jerry Lee Lewis. Ook het állerlaatste optreden van ‘rock and roll vader’ Andy Tielman werd begeleid door deze klasse band. Een optreden van The Explosion Rockets is een belevenis voor iedereen die wil genieten van een wervelende show en fantastische muziek uit de ‘golden fifties and sixties’.

Voor de dansliefhebbers is er een grote dansvloer aanwezig.

Als u verzekerd wilt zijn van een zitplaats, kom dan op tijd leert de ervaring. De zaal van Partycenter Denziz aan de Stationsstraat 71 te Boxtel gaat zaterdag 2 juli om 20.00 uur open en de show begint om 21.00 uur en duurt tot 01.00 uur.

Kaarten bestellen á 8,00 Euro via tel. 06-45.92.85.86 (Thom Sens) of Tel. 06-34.34.85.94 (Cees Veenstra) of email: explosionrockets@hotmail.com.
Aan de zaal kosten de kaarten, mits nog voorhanden, 10,00 Euro.

Tekst en foto: Explosion Rockets

The Explosion Rockets
Explosion Rockets

Uit de krant