Afbeelding

Ballonartiesten bouwen grootste ballonfiguur van Nederland in Boxtel

Algemeen

Op woensdag 27 juli a.s. zal in het Oertijdmuseum De Groene Poort te Boxtel de onthulling plaatsvinden van de nog nooit eerder in Nederland vertoonde gevouwen ballonnen T-rex, Balloonosaurus rex!

Deze T-rex wordt op ware grootte gemaakt van meer dan 1200 modelleerballonnen en zal maar liefst 4 meter hoog en 12 meter lang zijn.

Ballonartiesten Bloony uit Leiden en De Ballonnenfee uit Valkenswaard zullen in drie dagen tijd het spectaculaire megagrote skelet van de ballonnendino gaan maken. Zowel Bloony als De Ballonnenfee zijn al heel wat jaren met ballonnen aan het werk, op grote en kleine feesten door heel Nederland. Dit is de eerste keer dat zij samenwerken aan zo’n groot en bijzonder project, waarbij ze alles zelf verzorgen van ontwerp tot uitvoering.

HaHaEntertainment uit Volkel verzorgt de te gebruiken materialen en professionele (blaas)apparatuur. Het Oertijdmuseum te Boxtel is natuurlijk de ideale locatie om het skelet van de B-rex te plaatsen tussen alle andere dinosauriërs. Kortom een geweldige samenwerking tussen een heel leuk museum en twee zeer enthousiaste ballonartiesten!

Een beter begin van de zomervakantie bestaat niet. De Ballonnen T-rex, B-rex, zal zeker een maand lang te bezichtigen zijn in het museum in Boxtel. Dus kom zeker even kijken en geniet gelijk van een prachtig park met veel speelplezier, speurtochten, informatie en natuurlijk veel dino’s!

Dit moet je gezien hebben, dus zorg dat je er bij bent tijdens de onthulling op woensdagmiddag 27 juli om 12.00 uur.

Oertijdmuseum De Groene Poort, Bosscheweg 80, Boxtel www.oertijdmuseum.nl

Uit de krant