Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: dfa7a4
Foto: We Are Electric
Evenementen nieuws

Ook wereldster Martin Garrix naar Velder

Boxtel/Liempde - Liempde mag zich tijdens We Are Electric, van 6 tot en met 8 juli op Landgoed Velder, opmaken voor weer een naam van formaat: Martin Garrix. Het optreden van de dj uit Amstelveen op het festival is zijn enige show in Nederland de komende zomer. Naast Garrix, die in het dagelijks leven als Martijn Garritsen door het leven gaat, zijn Mura Masa, plus de volledige line-up van vier nieuwe stage hosts flink uitgebreid.

Eerder werden kon het festival al namen als The Prodigy en Eric Prydz bekend maken. Verder prijken namen als Justice, Paul Kalkbrenner, Oliver Heldens en De Jeugd van Tegenwoordig op de affiche.

Met de toevoeging van Martin Garrix is een naam van formaat gestrikt voor het festival. Met meer dan 14 miljoen volgers op zowel Facebook en Instagram is de pas 21-jarige dj een fenomeen te noemen. In 2017 werd hij voor het tweede jaar op rij verkozen tot populairste dj ter wereld door DJ Magazine en mocht hij ook de Popprijs in ontvangst nemen voor zijn bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. Nog geen vijf jaar geleden brak de toen pas 17-jarige dj/producer internationaal door met zijn single 'Animals'. Sindsdien scoort hij hit na hit en vliegt hij de wereld over voor optredens op onder meer Pinkpop, Coachella, Ultra Music Festival en Tomorrowland. "Ik heb super veel zin in mijn show op We Are Electric deze zomer in het gezelschap van deze vette line-up!", laat Garrix via de organisatie van het festival weten.

Mura Masa
Met zijn futurebass sound trekt de Britse multi-instrumentalist Mura Masa luisteraars de toekomst van de elektronische muziek in. Hij is bekend van tropische hits als 'Love$ick' met A$AP Rocky en 'Firefly' met Nao. Ook live zet de jonge Alex Crossan, zoals hij in het echt heet, al drummend, samplend én zingend keer op keer weer een sterke show neer. Zijn debuutalbum is nog vers, wat zijn show op We Are Electric een extra dimensie geeft.

Line-up stage hosts
Naast de twee nieuwe namen maakte het festival ook de volledige line-up van de zogenaamde 'stage hosts' bekend. De programmering van deze vier stages, Rampage, Heldeep, Netsky & Friends en Future House Music, is te vinden op de website van We Are Electric.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>