Afbeelding

Medisch Pedicure Valentine Boonman versterkt Centrum voor Podologie

Algemeen

Boxtel - De maand september betekent niet alleen een nieuwe locatie voor, maar ook nieuwe gezichten bij Centrum voor Podologie Marc Pijnenburg. In het Centrum voor Podologie kunnen mensen met een breed scala aan voetproblemen terecht. Dit centrum trekt op de nieuwe locatie, St. Ursula 2, Valentine Boonman aan.

Valentine komt als Medisch Pedicure op maandagen het team van Centrum voor Podologie versterken. Zij zit al 28 jaar in het vak en runt al vele jaren succesvol haar praktijk in Tilburg. Door de jaren heen heeft zij zichzelf steeds verder ontwikkeld en bijgeschoold. Inmiddels is ze gediplomeerd voor bijvoorbeeld diabetesbehandelingen en reumabehandelingen. In 2013 behaalde zij de benodigde diploma’s tot Medisch Pedicure.

Het aantrekken van Valentine is een logisch gevolg van eerdere samenwerking met posturaal podoloog Marc Pijnenburg, die op zijn beurt weer intensief samenwerkt met Fysio Sluijters.

In het Centrum voor Podologie kunnen mensen met een breed scala aan voetproblemen terecht. Naast biomechanische/podologische steunzolen voor voetklachten en nu dus ook Medisch Pedicure. Valentine kan zogeheten risicovoeten behandelen. Deze kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Ook houdt zij zich bezig met orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en anti-druktechnieken. Maar ook niet te vergeten voet- been massage, scrub, voetpakking en een leuk kleurtje op de teennagels.

Marc Pijnenburg is vijf dagen in de week aanwezig in de praktijk, collega Bieke Faes twee dagen en Valentine Boonman dus één dag, de maandag.

Valentine heet je van harte welkom: “Vol enthousiasme bied ik mijn diensten als pedicure aan. Je loopt met een goed en fijn gevoel naar huis in deze vorm van samenwerking zijn we beiden blij. Tot gauw.”

Het Centrum voor Podologie is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 11.30 uur bereikbaar op 0411-624266. De praktijk is dagelijks bereikbaar van 11.30 tot 12.30 uur op 0411-760004 of via info@centrumvoorpodologie.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website hetcentrumvoorpodologie.vpweb.nl.

Uit de krant