Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: 72e6be
Foto: Double Deux
Evenementen nieuws

Double Deux bouwt feest voor jongeren bij Becoloth

Boxtel - Wat begon in een boerderijloods groeide uit tot een ware rave: muziekevenementen van 'Double Deux' voor jongeren. Deze feesten maakten in een paar jaar tijd zo'n groei door dat ze uit hun jasje barstten en de locatie niet langer geschikt bleek. De organisatie sloeg een nieuwe weg in en zocht samenwerking met de Boxtelse horeca. Eerste stop: aanstaande zaterdag 24 februari bij Bar Becoloth.

Auke Schrover, Easttown, Gentle Mel en Bart Simple zullen Becoloth zaterdag vullen met house- en technodeuntjes. De bar wordt omgetoverd tot een ware underground club met (licht)effecten. Om de underground sfeer extra te benadrukken zal er ook op vinyl gedraaid worden, dat het geluid verrijkt met zijn typerende gekraak.
Het evenement is voor jongeren van 18+. Kaartjes kosten 5 euro en kunnen op de avond zelf aan de deur worden gekocht. Bij vóór 23.00 uur gekochte kaartjes zit daar een consumptie bij inbegrepen.

Double Deux
De Double Deux-feesten werden geboren uit een gemis aan muziekevenementen in Boxtel voor jongeren. Omdat Bart Timmermans, Melvin Stuurman, Peer Hems en Hilde Oomkens die groep steeds meer zagen vertrekken naar omliggende steden, op zoek naar de feestjes- en festivalsfeer, besloten zij het gat in het Boxtelse uitgaansleven op te vullen. Doordat de feesten zo'n succes waren, ontgroeiden zij de oorspronkelijke locatie op een Boxtelse boerderij. In eerste instantie leek de voormalige Liempdse Barrier 'Barhier' een mooie nieuwe plek voor een groot weekendevenement, maar vanwege een faillissement kwam deze optie te vervallen. Het enthousiasme van de jonge ondernemers werd er hierdoor echter niet minder op, ook al bleek na gesprekken met de gemeente Boxtel dat er voor nu geen geschikte locaties zijn in Boxtel waarvoor zij een vergunning kunnen krijgen om een dergelijk grootschalig evenement te organiseren.

Bar Becoloth
Timmermans, Stuurman, Hems en Oomkens gingen hierop opnieuw rond de tafel en besloten om evenementen in samenwerking met Boxtelse ondernemers te gaan organiseren. Bar Becoloth mag aanstaande zaterdag het spits afbijten.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>