Afbeelding

Druk herfstweekend vol evenementen in Boxtel

Algemeen

Boxtel - Het eerste weekend van oktober staat traditioneel bol van de evenementen binnen de gemeente. Zo was de Boxtelse Markt zondag het decor voor de Herfstfair, waren verdeeld door heel de gemeente ateliers te bezoeken bij kunstroute de Rode Draad en werd in de oude fruitboomgaard de aftrap voor de Duurzame Week Boxtel gegeven.

De Herfstfair op en rond de Boxtelse Markt ging zondag gepaard met wisselvallig herfstweer. Echt druk werd het niet dankzij de vele regenbuien, maar sfeer was er genoeg met allerlei herfstige lekkernijen en een muzikale noot. Bij de kramen en stands op de Markt konden bezoekers verschillende (streek)producten zoals biologische kaas of paddenstoelen proeven en aanschaffen.

Organisator Boxtel Vooruit had dit jaar nadrukkelijker dan voorgaande edities de samenwerking gezocht met andere evenementen zoals de Duurzame Week Boxtel. In de oude fruitboomgaard was in het kader van deze themaweek een appel- en honingproeverij. Ook was mede dankzij Streekfonds Het Groene Woud een grote sap-pers aanwezig om ter plaatse aangeleverde appels te verwerken tot pakken ‘Sappig’ sap.

Foto’s: Hans van Doorn

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant