Ward tijdens de live-uitzending op dinsdag. (Bron: Dumpert.nl)
Ward tijdens de live-uitzending op dinsdag. (Bron: Dumpert.nl)

(LIVE) Oud-Boxtelaar Ward van Zanten in eindshow Serious Request

Algemeen

Boxtel/Breda - Vanavond staat hij in de eindshow van Serious Request, oud-Boxtelaar Ward van Zanten. Dinsdag werd zijn vertolking van het Sinatra-nummer New York een internethit en als hij 5.000 euro voor de 3FM-actie zou ophalen, zo werd hem woensdagochtend in de live-uitzending beloofd, mocht hij het ook op de eindshow vertolken.

Bekijk hier de livestream van 3FM, met vanaf 20.00 uur de eindshow die Ward af zal sluiten even voor 23.00 uur.

Binnen enkele uren waren de 5.000 euro’s bij elkaar geraapt zodat Ward in de eindshow van 20.00 uur tot 23.00 uur zijn ‘minutes of fame’ krijgt en het nummer mag vertolken. De oud-Boxtelaar blijft vrij nuchter onder de media-aandacht: “Tsja, de telefoon staat al dagen roodgloeiend, maar de reacties zijn louter positief.”

Er zit overigens nog een Boxtels tintje aan de keuze voor het nummer, dat voluit ‘Theme From New York, New York’. Ward, die dinsdagochtend net uit een karaokebar in Breda kwam: ”Geert, van Grand Café Rembrandt zong het nummer altijd met carnaval. Dat ben ik toen ik daar werkte ook gaan doen.”

Aan de mensen die denken dat Ward een biertje teveel ophad tijdens zijn actie heeft de zanger nog wel een boodschap: “Ik had wel een biertje op, maar het was een weloverwogen actie. De avond ervoor was ik ook al langs geweest om het nummer aan te vragen.”

 

Lees meer in DeMooiBoxtelKrant van 28 december.

Uit de krant