Alma Mandigers (l.) en Dominique Saris.
Alma Mandigers (l.) en Dominique Saris. Foto: Mark van der Pol

Alma Mandigers en Dominique Saris starten hondentrimsalon in Liempde

Algemeen

Liempde - Alma Mandigers (23) uit Boxtel en Dominique Saris (27) uit Liempde starten per 1 april hun eigen hondentrimsalon, genaamd All Dogs Trimsalon. Deze is gevestigd aan de Oude Dijk in Liempde.

Ze werkten bijna vier jaar samen bij Dobey. Daar klikte het altijd al goed, volgens het tweetal. Alma wilde met haar honden meedoen aan tentoonstellingen, maar een bezoekje aan de trimsalon kostte haar 75 euro. “Toen dacht ik: ik kan zelf ook wel een trimcursus gaan volgen”, vertelt ze. Vervolgens liep Alma tachtig dagen stage. Dominique volgt nu dezelfde cursus.

Alle honden kunnen op afspraak terecht bij het tweetal. De dames trimmen bij voorkeur zonder de baasjes erbij. “Dan zijn de honden rustiger”, legt Alma uit. En dat is wel handig, aangezien een trimbeurt al vlug tussen de anderhalf en twee uur duurt. Voorlopig blijft het tweetal naast in hun eigen trimsalon ook nog bij Dobey werken.

All Dogs Trimsalon is doordeweeks ‘s avonds geopend. Op woensdag is de trimsalon de hele dag open. Donderdag is de zaak gesloten. Op zaterdag is de trimsalon enkel op verzoek geopend.

Voor informatie of het maken van een afspraak kun je terecht op www.alldogstrimsalon.com, bellen met Alma (06-38334308) of Dominique (06-83792474), of een e-mail sturen naar info@alldogstrimsalon.com.

Uit de krant