Afbeelding
Foto: Bibliotheek

Workshop faalangst bij jonge kinderen in Bibliotheek Boxtel

Algemeen

Workshop faalangst bij jonge kinderen in Bibliotheek Boxtel

Bang om het verkeerd te doen, wie herkent het niet? De één heeft er meer last van dan de ander, ook jonge kinderen krijgen er in meer of mindere mate mee te maken. Maar wanneer spreek je bij jonge kinderen van faalangst? Bibliotheek Boxtel organiseert op woensdagavond 4 oktober samen met dramatherapeut Esther van Loon- Huijbers een workshop faalangst bij jonge kinderen (6 - 8 jaar). Voor ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden. 

In deze actieve workshop leer je faalangst herkennen en wat je als ouder of leerkracht kunt doen als je kind of leerling last lijkt te hebben van faalangst. Je ervaart zelf hoe het voelt om faalangst te hebben en je krijgt tips en handvatten om kinderen met faalangst te ondersteunen. De workshop wordt gegeven door dramatherapeut Esther van Loon- Huijbers. Ze heeft een eigen praktijk, 4Kidsandco. 

Waar en wanneer? 
Woensdag  4 oktober in Bibliotheek Boxtel, Burgakker 4 van 19.30 - 21.00 uur. Toegang is vrij, gratis kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekdenbosch.nl/activiteiten/agenda/evenement/2590-workshop-faalangst-bij-jonge-kinderen.

Afbeelding

Uit de krant