Afbeelding
Foto: Jan van der Steen

Eerste Bixie HSV Sint Martinus is voor herhaling vatbaar

Algemeen

Boxtel - De manage van paardensportvereniging HSV Sint Martinus vormde afgelopen zondag het decor van een goedbezochte wedstrijd voor beginnende ruiters, een zogenaamde Bixie. Zo’n 40 jonge ruiters en 100 bezoekers wisten de weg te vinden naar het evenement, dat voor de eerste keer georganiseerd werd door Sint Martinus. Thema van de wedstrijden was ‘Winterpret en lol met je knol’.

En lol met de knol, dat hadden de kinderen zeker. De kinderen reden zowel de begeleidende proef als de echte dressuurproef, maar er was ook ruimte voor springruiters. Ook waren er diverse spellen waarbij de kinderen bijvoorbeeld konden zaklopen en koekhappen vanaf hun pony.

Alle kinderen kregen een prijs in de vorm van een beker, een oranje rozet, snoepjes voor hun pony en een cadeautje. De paardensportvereniging spreekt van een zeer geslaagde dag en heeft alweer volop plannen voor een tweede editie. Die komt er ook zeker, aangezien er zondag tien jonge ruiters op de reservelijst geplaatst moesten worden. De tweede Bixie bij Sint Martinusis in mei.

Fotograaf: Jan van der Steen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant