Afbeelding
Foto: We Are Electric

Ook Paul Kalkbrenner en De Jeugd Van Tegenwoordig naar We Are Electric

Algemeen

Boxtel - We Are Electric maakte donderdagochtend 12 nieuwe namen bekend voor het festival dat van 6 tot en met 8 juli neerstrijkt op Landgoed Velder in Liempde. Onder hen techno-dj Paul Kalkbrenner, de populaire Nederlandse hiphopformatie De Jeugd Van Tegenwoordig en de Rotterdamse dj Olivier Heldens.

De Jeugd Van Tegenwoordig brak in 2005 door met ’Watskeburt?!’, wat inmiddels een klassieker is geworden. De viermansformatie is na vele succesvolle albums, talloze muziekprijzen en optredens op onder meer Lowlands en Pinkpop uitgegroeid tot één van de grootste (elektronische) hiphopacts van ons land. Heldens tekende op 17-jarige leeftijd al een contract bij Spinnin’ Records en is sindsdien wereldwijd een veel gevraagde dj. De Berlijnse producer Paul Kalkbrenner wordt geroemd om zijn diepe, minimalistische sound.

Naast hen wordt de affiche aangevuld met Netsky, Modeselektor DJ set, Slushii, Black Sun Empire, Benny Rodrigues, Chocolate Puma, Kraantje Pappie, Jacin Thrill en Yung Nnelg. Eerder werden al namen als The Prodigy en Eric Prydz aangekondigd.

De early bird kaarten voor het festival gaan op 27 januari in de verkoop via we-are-electric.com.

Uit de krant