Deze week is de start gemaakt met het leggen van in totaal 220 zonnepanelen op het hoofdgebouw van de Boxtelse gemeentewerf. Hiermee moet zo'n 75 procent van de elektriciteitsvraag zelf worden opgewekt. Maandagmiddag legden wethouder Peter van de Wiel, Johan van den Biggelaar (projectleider) en Hans Maassen (Solartricity) symbolisch het eerste paneel. (Foto: Gemeente Boxtel)
Deze week is de start gemaakt met het leggen van in totaal 220 zonnepanelen op het hoofdgebouw van de Boxtelse gemeentewerf. Hiermee moet zo'n 75 procent van de elektriciteitsvraag zelf worden opgewekt. Maandagmiddag legden wethouder Peter van de Wiel, Johan van den Biggelaar (projectleider) en Hans Maassen (Solartricity) symbolisch het eerste paneel. (Foto: Gemeente Boxtel) Foto: Gemeente Boxtel

Aanleg zonnepanelen op de gemeentewerf gestart

Algemeen

Boxtel - Deze week is de start gemaakt met het leggen van in totaal 220 zonnepanelen op het hoofdgebouw van de Boxtelse gemeentewerf. Hiermee moet zo’n 75 procent van de elektriciteitsvraag zelf worden opgewekt.

Maandagmiddag legden wethouder Peter van de Wiel, Johan van den Biggelaar (projectleider) en Hans Maassen (Solartricity) symbolisch het eerste paneel.

Uit de krant