Bram Veroude (MagicFX, links) en Mr. & Mrs. Filipe wonnen in 2016 een BOT.
Bram Veroude (MagicFX, links) en Mr. & Mrs. Filipe wonnen in 2016 een BOT.

Boxtelse Ondernemers Trofee steunt dit jaar Dream4Kids

Algemeen

Boxtel - De organisatie van de Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT), JCI Dommelland, heeft afgelopen vrijdag het te steunen goede doel bekendgemaakt. Dat is dit jaar Stichting Dream4Kids. De bekendmaking volgde een week voor de sluiting van de inschrijvingen, op 31 mei.

Voor de tweejaarlijkse prijs voor Boxtelse ondernemers kunnen Boxtelaren hun favoriete ondernemer aandragen. Vanaf 11 juni kan er gestemd worden op de ondernemers. Dat is een week later dan aanvankelijk bericht werd. Door te stemmen bepaalt het publiek welke ondernemers, verdeeld over twee categorieën, in de finaleronde op 8 november terechtkomen. Een jury bepaalt tijdens die finaleavond, na een pitch van de zes ondernemers, wie van de hen er met de titel vandoor gaan.

Wat anders is ten opzichte van 2016 is dat deelnemende ondernemers dit jaar ook zelf kunnen stemmen. Alle genomineerden krijgen zes punten om te verdelen onder zijn/haar concurrenten: drie voor de nummer één, twee voor de nummer twee en één voor de derde voorkeurskandidaat.

De stichting Dream4Kids zet zich ervoor in om de dromen van kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een (jeugd)trauma in vervulling te laten gaan tijdens een zogenaamde droomdag.

Meer informatie over de BOT is te vinden op www.bot2018.nl. Daar kan vanaf volgende week ook gestemd worden.


Boxtel En Route in het teken van voedsel

Boxtel - De derde editie van Boxtel En Route, het festival van, voor en door Boxtelaren, is op zondag 24 juni. Dit jaar staat het festival in het teken van voedsel. Daarmee sluit de Boxtelse feestdag aan op het voedselthemajaar ‘Brabant Celebrates Food’.

De gemeente Boxtel maakte het thema via Facebook bekend, maar doet er verder nog het zwijgen toe. Navraag over de exacte invulling van de dag leverde tot nog toe geen reactie op.

Boxtel En Route is de opvolger van de Boxtel Dag en trok vorig jaar vele duizenden bezoekers. Toen was het thema ‘Verborgen Schatten’, waarbij aandacht was voor onbekende, maar mooie Boxtelse plekken die meer aandacht verdienen.


Uit de krant