Afbeelding
Foto: We Are Electric

WIN 3x2 vrijkaarten voor We Are Electric

Algemeen

Boxtel/Liempde - Het driedaagse muziekfestival We Are Electric dat 6, 7 en 8 juli op Landgoed Velder plaatsvindt, maakte de afgelopen week haar volledige timetable bekend. DeMooiBoxtelKrant mag voor het festival drie maal twee vrijkaarten voor het festival weggeven; voor iedere festivaldag twee.

In totaal wist We Are Electric meer dan honderd acts te strikken, waaronder The Prodigy, Eric Prydz, De Jeugd Van Tegenwoordig en het enige Nederlandse festivaloptreden van dj Martin Garrix.

Het festival, dat dit jaar voor het vierde jaar wordt gehouden, maakte in december vorig jaar bekend dat het zou verhuizen van Eersel naar Landgoed Velder. Reden voor de verhuizing was onder meer de mogelijkheid om de muzikale programmering tot diep in de nacht door te kunnen laten lopen in Liempde. Dat blijkt; tot 3.00 uur ‘s nachts kunnen de echte nachtbrakers terecht bij een van de vele acts. Op zondag gaat het programma door tot 1.00 uur.

Een weekendticket voor drie dagen met camping kost 99 euro. Alle overige ticketsoorten en hun prijzen staan op de website. De reguliere camping Electric Village is geopend van vrijdag tot maandag. Daarnaast is er ook nog de luxe camping Electric Paradise met campingaccommodaties en pakketten waaronder groepstenten, tipi’s, festihutten en kartenten. Een aantal Electric Paradise pakketten is inmiddels al uitverkocht.

Winactie
Wil jij kans maken op vrijkaarten voor het festival? Houd dan de MooiBoxtel op Facebook in de gaten. Daar starten wij binnenkort een livestream vanaf een geheime locatie, waarbij we gedurende de tijd steeds meer tips zullen geven over waar we zitten. De eerste die ons vindt, wint twee vrijkaarten.

Uit de krant