Afbeelding
Foto: Reddingsbrigade Boxtel

Feestdag Reddingsbrigade Boxtel - 35 jarig jubileum

Algemeen

BOXTEL - Op zaterdagmiddag 9 juni verzamelden zich zo’n 80 leden van de Reddingsbrigade Boxtel op het sportterrein van Rugbyclub Ducks om het jubileumseizoen voor het 35 jarig bestaan van de vereniging af te sluiten met een sport- en spelletjesmiddag. De jeugdleden tot 18 jaar konden zich vermaken met de vele spelletjes zoals een grote opblaasbare stormbaan, een waterbaan om op te buikschuiven, groot vier-op-een-rij-spel en nog veel meer. De leden vanaf 18 jaar deden het wat rustiger aan met een aantal oud-Hollandse spelletjes. Alles werd begeleid door een groot aantal enthousiaste vrijwilligers van de Reddingsbrigade Boxtel. Door het prachtige weer waren met name de waterspelletjes bij de jeugd erg in trek. En na een zonnige, sportieve en gezellige dag werd iedereen getrakteerd op een heerlijk frietje met een lekkere snack.

Tijdens de middag werd ook bekend gemaakt welk bedrag de sponsoractie voor KIKA had opgeleverd. De Reddingsbrigade Boxtel startte deze actie afgelopen maart in samenwerking met Patrick van de Aker. De leden konden via sponsorboekjes geld ophalen: de opbrengst was voor de helft voor KIKA en voor de helft voor de eigen vereniging.

Voorzitter Sabine van der Struijk maakte samen met Patrick van de Aker de opbrengst bekend; een mooi bedrag van €1042,60. Het bestuur van de brigade heeft van het opgehaalde geld een geluidsinstallatie gekocht die bij verenigingsactiviteiten gebruikt kan worden. Van de ruim €500,00 die hiervoor beschikbaar was, bleef nog €250,00 over. Dit laatste bedrag heeft de vereniging geschonken aan KIKA, zodat er voor Patrick van de Aker als verrassing een mooi extraatje was om mee te nemen.
De feestdag van de Reddingsbrigade Boxtel werd ‘s avonds afgesloten met een feest voor alle leden van 18 jaar ouder. Kortom, een geslaagde dag als afsluiting van het jubileumseizoen.

Tekst & foto’s: Reddingsbrigade Boxtel, Sabine van der Struijk

Uit de krant