Afbeelding
Foto: Jan van der Steen

20-jarige verdachte van vechtpartij Markt Boxtel meldt zich bij politie

Algemeen

Boxtel - Een 20-jarige man heeft zichzelf dinsdagochtend op het politiebureau gemeld naar aanleiding van de vechtpartij afgelopen weekend op de Markt. Daarbij raakten drie personen gewond. Een 21-jarige man moest zelfs naar het ziekenhuis. De man die zichzelf dinsdag meldde zit vast op het bureau voor verder onderzoek.

De vechtpartij leidde afgelopen weekend tot grote onrust op de Boxtelse Markt. Zondagochtend werden op de Markt al een 39-jarige en een 21-jarige Boxtelaar aangehouden wegens het beledigen van een agent en het weigeren de Markt te verlaten op verzoek van de politie.

Na een getuigenoproep kreeg de politie veel reacties van getuigen die ook filmpjes hadden van de vechtpartij. Volgens de politie rest nu nog het onderzoek naar wat er nu precies is gebeurd en wat de aanleiding was voor het vechten en de onrust op de Markt. De politie sluit meerdere aanhoudingen dan ook niet uit.

Getuigen die nog niet in contact zijn met de politie, maar die wel informatie hebben kunnen zich melden op 0900-8844. Dat kan ook anoniem op 0800-7000.

Uit de krant