Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: 05b3a1
Foto: Jan van der Staak
Sport nieuws

Kas Beekmans wint ook laatste race van het seizoen

Boxtel/Assen - Racetalent Kas Beekmans heeft in Assen opnieuw een overwinning binnengesleept. Hoewel de druk eraf was nadat Kas twee weken geleden al de Molenaar Cup won, wist hij afgelopen weekend de laatste race van het seizoen wederom af te sluiten met een eerste plek. Na de race volgde een huldiging.

Kas begon de vrije training goed met een derde plaats. Ook de kwalificatie kwam de 13-jarige Boxtelaar goed door, met een derde startplaats.

De motorracer eindigde in race 1 nèt achter Zonta van den Goorbergh en net voor de na een blessure teruggekeerde Colin Velthuizen. Velthuizen was in de eerste helft van het seizoen de directe concurrent van Kas, maar moest vanwege een blessure een aantal races aan zich voorbij laten gaan.

In race 2 kwamen zowel Zonta als Colin na stevige gevechten om een topklassering ten val, waardoor Kas rustig zijn race uit kon rijden.

Kas kon met een volle bus weer richting Boxtel terugkeren, want tijdens de huldiging werd hij overladen met prijzen. Van concurrent Colin Velthuizen kreeg hij een fotocompilatie van het tweetal en ook wisselbeker van de Molenaar NSF100 Cup zal op de toog prijken. "Staat mijn naam gewoon op een beker naast Robert Schotman, Livio Loi en Bo Bendsneijder. Wow!", laat Kas opgewekt weten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>