Afbeelding
Foto:
Update

Boekpresentatie ‘Huisraad’ afgelast

Algemeen

Boxtel - De boekpresentatie van de columnbundel Huisraad op vrijdag 30 april is afgelast. De auteurs per e-mail weten dat twee van hen verkouden zijn. De presentatie werd eerder al vervroegd.

Het boek van Trudy van Rooij, Joleen van Rooij en Mariëlle Wijffelaars, met negentig columns over de dagelijkse beslommeringen binnen en buiten hun gezinnen is vanaf dat moment ook verkrijgbaar.

De boekpresentatie had om 19.00 uur bij Natasja Fashion in Boxtel moeten starten. Het eerste exemplaar zou daarbij door de schrijfsters uitgereikt worden aan Natasja.

Het boek kan besteld worden via bestel@huisraadboek.nl. Voor 14,95 euro krijgt de lezer negentig herkenbare columns over puberbuien, koppige kleuters en alles wat daarbij komt kijken. Het boek Huisraad is na 30 april ook verkrijgbaar bij diverse winkels: in Boxtel bij de Bruna, Natasja Fashion en Dierenspeciaalzaak Boxtel, in Liempde bij Drogist Bewust Beter, in Esch bij de Spar, in Lennisheuvel bij Boerderijterras Jacobushof en in Gemonde bij Willy Schellekens.

[Update 30-4] De presentatie is afgelast, zo laten de drie auteurs weten

Uit de krant